evenementen KFPS - Fokvereniging Het Friesch Paard Limburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

evenementen KFPS

evenementen

Ledenkorting De Stormruiter online beschikbaar
05/10/2017

DE STORMRUITER
De Stormruiter is een weergaloos theaterstuk over de eeuwige strijd van de mens tegen het water, en over de bijzondere ontstaansgeschiedenis van het unieke Friese paardenras. 
Speciaal voor KFPS Leden geldt een korting van 20% voor de matineevoorstelling op zondagmiddag 16 september 2018 (aanvang 14.30). 

De kortingscode is geldig voor KFPS-leden met maximaal 4 kaarten en kunt u boeken via MIJN KFPS (ledenservice - ledenkorting).  U kunt natuurlijk meer kaarten bestellen. Boek nu snel want vol=vol. 
 
Voor de theaterproductie Stormruiter, een van de grootste producties van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018, zijn in de eerste week al meer dan 10.000 toegangskaarten verkocht.  Dat maakte regisseur Jos Thie dinsdagmiddag bekend op de perspresentatie van een aantal grote 2018-producties op het stadhuis in Leeuwarden.  De voorstelling met een hoofdrol voor honderd Friese paarden, is te zien in het WTC-Expo in Leeuwarden. De 15 voorstellingen spelen in de periode vanaf 6 september t/m 3 oktober 2018. Speciaal voor het KFPS (als mede initiatiefnemer) is er een KFPS-matinee op zondagmiddag 16 september (na afloop van de CK).  
Kijk voor meer informatie op www.destormruiter.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu